ZAKOPANE SZáLLáS FAHáZ

kiadó nyaraló, faház, nyaralók bérlése, nyaralók kiadó, faház kiadó, Zakopane, Tátra, Koscielisko, Bialka Tatrzanska

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Hogyan bérelhetek egy házikót?

A honlapomon bemutatott nyaralók közvetlenül a ház tulajdonosának felhívásával vagy a booking.com-on keresztül foglalhatók. A ház nevére kattintva részletes leírást, fényképeket és a tulajdonosok telefonszámát láthatja. A fotók, leírás és vendégértékelésekre kattintás után megnyílik a booking.com oldalon a ház oldala, ahol elolvashatja a többi vendég véleményét és további fotókat is láthat..

Mennyibe kerül bérelni egy házat?

A nyaraló bérleti díja függ az évszaktól, a nyaraló elhelyezkedésétől, színvonalától, valamint a tartózkodás hosszától. A szilveszteri időszak a legdrágább, október vége és november a legolcsóbb. Érdemes megjegyezni, hogy régiónkban a legtöbb bérelhető nyaraló nagyon jól (és drágán) felszerelt, így a faház bérlési költsége összemérhető egy jó szállodai szoba árával.

Hol lehet nyaralót bérelni? ZAKOPANE? KOŚCIELISKO? BIALKA TATRZANSKA?:

Miért érdemes Zakopanéba nyaralni?

Zakopane egy 30 ezer lakosú város a lenyűgöző Tátra lábánál, Budapesttől 320 km-re. Zakopane nagyszerű hozzáférést kínál számos tátrai ösvényhez, számos szép sípályához, híres síiskolákhoz és népszerű felvonókhoz Kasprowy Wierch és Gubałówka felé. Zakopanéban a nyaralókat, faházakat és faházakat ajánljuk azoknak a turistáknak, akik szeretnének kihasználni a városban szervezett kulturális és szabadidős rendezvények gazdag programját, és ellátogatnak számos múzeumunkba és galériánkba. Autó nélküli turisták számára is jó hely.

Miért éri meg Kościeliskóban nyaralni?

Kościelisko egy gyönyörű hegyvidéki város 4 ezer lakossal, Zakopane mellett. A Kościeliskóban található legtöbb ház erkélyéről és teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Nyugati-Tátrára és a híres Giewont-csúcsra. A kościeliskói nyaralókat elsősorban aktív turistáknak ajánlom (lehetőleg autóval), Tátrai kirándulásokat, kerékpározást, télen pedig cc-síelést a környék legjobb sífutópályáin..

Miért érdemes Białka Tatrzańskába nyaralni?

Białka Tatrzańska a múlt század végéig kevéssé ismert, kis falu volt, 2000 lakossal. 2001 decemberében megnyílt a Kotelnica Bialczanska síközpont, amelyet azóta szisztematikusan bővítettek. Jelenleg Bialka Tatrzańska Lengyelország legnépszerűbb síközpontja. 2011-ben nyílt meg a modern, egész évben üzemelő termálfürdő (Terma Bannia).
A Białka Tatrzańskában és a környéken (Bukowina Tatrzańska, Rzepiska) található nyaralókat télen ajánljuk kezdő és középhaladó síelőknek, akik idejük nagy részét a pályákon töltik. Nyáron Białka Tatrzańska fő attrakciója a termálfürdő. A téli szezonban kellemetlenséget jelent a Kotelnica síállomáshoz vezető utakon a szörnyű forgalmi dugók. Ezért érdemes kora reggel, reggel 8 és 9 óra között kimenni a sípályákra.